Woensdag 12 april willen we met u in gesprek over duurzame initiatieven en projecten in de gemeente. U kunt binnenwandelen van 15.30-19.00 uur in Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2, Doorn. Voor kinderen organiseren we een leuke activiteit. We zien of horen graag hoe zij denken over duurzaamheid.

Duurzaamheid is van ons allemaal. De wereld om ons heen, de natuur en het klimaat veranderen snel. Als gemeente hebben we als doelstelling om in 2050 volledig energie- en klimaatneutraal te zijn. Dat halen we alleen als we het samen doen.

Hoe gaan we de komende jaren om met thema's als energiebesparing, warmteopwekking en zonnevelden? Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om te praten over onze plannen. U kunt ideeën inbrengen over wat er volgens u in uw wijk of buurt zou moeten gebeuren. Of u kunt bespreken hoe we u en uw buren kunnen helpen bij het verduurzamen van de eigen woning.

Kunt u woensdag 12 april niet langskomen, maar wel op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief Duurzaamheid: www.heuvelrug.nl/nieuws-over-duurzaamheid.