HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  De eerste editie van het Heuvelrug Magazine is gelanceerd!

De eerste editie van het Heuvelrug Magazine is gelanceerd!

Dit item is verlopen op 17-07-2017.

De eerste editie van het Heuvelrug Magazine ‘…Wat de Heuvelrug met je doet!’ is gelanceerd. Het magazine brengt de Utrechtse Heuvelrug & de Gelderse Vallei in beeld met prachtige foto’s en authentieke verhalen. In deze eerste editie staan verhalen over de natuur, landgoederen en kastelen, iconen in de regio maar ook portretten van markante Heuvelruggers over hun passie. Er wordt aandacht besteed aan het culinaire aanbod en streekproducten. En het kleurrijke magazine staat vol tips over culturele evenementen in de regio, de mooiste wandel en fietstochten en onontdekte parels op de Heuvelrug.

Magazine versterkt merk

Michiel van der Schaaf, directeur RBT Heuvelrug & Vallei, “Het Heuvelrug Magazine is een nieuwe stap in de vermarkting van de regio, waarbij zich sinds 2015 al ruim 400 partijen hebben aangesloten. Het is goed te zien dat veel van hen ook meedoen aan het magazine, waaronder ook de stad Utrecht en de Kromme Rijnstreek. Alleen met elkaar kunnen we het bijzondere verhaal van de regio vertellen, samen hebben we een completer aanbod en is de Heuvelrug voor een grotere doelgroep relevant.”

Voor bedrijven, bezoekers en bewoners

Het magazine telt 52 pagina’s en bestaat uit twee delen, elk met eigen cover. Eén deel voor en over bedrijven en de zakelijke bezoeker, het andere deel is voor de bewoners en bezoekers zoals recreanten. Want op de Heuvelrug komen zaken doen en ontspannen op een natuurlijke manier samen! De eerste editie van het Heuvelrug Magazine heeft een oplage van 40.000 stuks en wordt begin juli gratis verspreid op verblijfsaccommodaties (hotels, camping, vakantieparken), bij overige horeca, musea, toeristische attracties en VVV’s in de regio en in de aangrenzende gemeentes.

Bekende én onbekende Heuvelruggers

Voor deze recreatieve cover ging het RBT Heuvelrug & Vallei op zoek naar covermodellen uit de regio. Uit de vele enthousiaste reacties, werden Ellen en Tom van Middelkoop uit Rhenen gekozen. Zij wonen als sinds jaren op de Heuvelrug en zijn vaak in de natuur te vinden. Ellen: “Het is heerlijk wonen op de Heuvelrug. Het is net een stukje buitenland in Nederland. We zijn trots op de Heuvelrug en laten dit mooie stukje Nederland graag zien. Leuk om dat zo te kunnen doen met dit nieuwe magazine!”

Samenwerking Regionaal Bureau Toerisme

Het Heuvelrug Magazine is een initiatief van het RBT Heuvelrug & Vallei en wordt ondersteund door diverse partijen uit de regio. De uitvoering en productie van het Magazine is in handen van Virtú Media uit Zeist in samenwerking met het RBT.

RSS