HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Doe de test: ‘Wie is de duurzaamste inwoner’

Doe de test: ‘Wie is de duurzaamste inwoner’

Dit item is verlopen op 06-03-2019.

Om duurzaam leven leuk en makkelijk te maken introduceert Heuvelrug Energie de duurzame top 100. Deze lijst bestaat uit de meest duurzame inwoners van de Utrechtse Heuvelrug. De lijst komt tot stand door een vijf minuten test en het oordeel van een onafhankelijke jury.

De test kan gevonden worden op https://heuvelrugenergie.nl/activiteiten/duurzame-100. Test jezelf op tien  onderdelen via de bovenstaande link! Ga uit van je huidige situatie en wat je nu in de praktijk doet (en niet wat je graag zou willen doen). Kies vervolgens de optie die het beste bij jou past. Als jouw situatie niet past bij de genoemde keuzemogelijkheden, of als je een mooi voorbeeld hebt, vul dan iets in bij 'Wat doe ik anders' of bij 'Wat doe ik nog meer'.

Door het invullen van deze test maak je niet alleen kans op een plek in de Duurzame 100, maar kan je ook zien op welke punten je nog iets kan verbeteren. Daarnaast worden inspirerende verhalen uit de test, met natuurlijk jouw toestemming, op de website van Heuvelrug Energie en in een lokale krant gepubliceerd.

De bekendmaking van de duurzame top 100 is op 11 december in Cultuurhuis Pléiade, van 20.00 tot 22.00, Inloop start om 19.30. Naast de bekendmaking zijn er ook meerdere inspirerende sprekers, mis het niet!

RSS