HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Gemeente en politie komen naar u toe!

Gemeente en politie komen naar u toe!

Dit item is verlopen op 18-04-2019.

De gemeente en politie zijn een pilot begonnen met een inloop voor inwoners van Maarn en Maarsbergen. Dit sluit aan op de vraag van inwoners om laagdrempelig iets aan de politie of de gemeente te kunnen vragen of te vertellen.

De tweede inloop was vrijdag 22 maart. Inwoners van Maarn en Maarsbergen voerden gesprekken met dorpswethouder Rob Jorg. De gesprekken en vragen liepen uiteen van subsidieaanvragen tot het speeltuinenbeleid. Aan diverse inwoners is de Meldlijn: www.heuvelrug.nl/melding uitgelegd.

Omgevingsmanager Karin Tuinman van de Provincie Utrecht was ook aanwezig. Zij nam inwoners mee in de ontwikkelingen en het proces rond Spooronderdoorgang N226 Maarsbergen. De eerste participatiebijeenkomst hiervan was op 26 maart. De volgende twee bijeenkomsten zijn op 07 mei en 04 juni in de Twee Marken Maarn. Elke maand is er ook een spreekuur in het gebouwtje achter de kerk in Maarsbergen.

Vrijdag 22 maart waren er ook diverse medewerkers van de gemeente aanwezig, zoals de adviseur buitenruimte, BOA, relatiemanager bedrijven en de Dorpscoördinator. Ook waren vertegenwoordigers van de bibliotheek, het Taalhuis, VoorleesExpress en taalcoaching Heuvelrug aanwezig.

Bijeenkomst in Maarsbergen

De volgende inloop is dinsdag 28 mei van 19.00 tot 21.00 uur in de openbare basisschool Merseberch in Maarsbergen. Heeft u een vraag voor de politie of de gemeente, kom dan langs.

RSS