HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Verkiezing Sportprijzen 2018

Verkiezing Sportprijzen 2018

Dit item is verlopen op 06-03-2019.

Samen met Heuvelrug Sport Initiatief, de belangenbehartiger van de diverse sportverenigingen, organiseren wij jaarlijks het Sportgala. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten. Ook in 2018 zijn er in onze gemeente weer mooie sportieve prestaties geleverd. De nominatiecommissie heeft de kandidatenlijst opgesteld voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging en sportiefste basisschool. 

Volgens wethouder Chantal Broekhuis van de gemeente Utrechtse Heuvelrug kan sport een verbindende rol spelen tussen mensen vanuit diverse achtergronden en leeftijden. “Weet u dat de gemeente zo’n 14.000 georganiseerde sporters telt? Hoeveel mensen zijn er wekelijks, individueel of in teamverband, niet bezig om het gezegde ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ in de praktijk te brengen? En dan maakt het niet uit of het om recreatieve sporters gaat of dat er wedstrijdgericht prestaties worden geleverd. Sport verdient voortdurende stimulering en waardering.“

Stemmen op de genomineerden

Vanaf woensdag 2 januari tot en met donderdag 24 januari 8.00 uur kunt u als inwoner van de Utrechtse Heuvelrug uw stem uitbrengen op de genomineerden voor de Sportprijzen 2018. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raadsleden en directeuren van de basisscholen.

Sportgala

De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de Sportprijzen 2018 is tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdagavond 1 februari in Cultureel Centrum de Binder in Leersum. De zaal is open vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur gaat het Sportgala van start.

Kaarten bestellen

De toegangskaarten kosten € 5,00 (incl. koffie/drankje in pauze) en zijn te bestellen bij Nana Bies van de werkgroep Sportprijzen: per e-mail nana.bies@heuvelrug.nl of telefonisch via (0343) 56 56 07.

RSS