Omschrijving

Het Buntplein ligt in het oostelijk deel van Maarn. Lange tijd was hier de tijdelijke vestiging van de PLUS supermarkt. Na een uitgebreid participatietraject met omwonenden van het Buntplein is een plan gemaakt voor het bouwen van dertien woningen. Het programma bestaat uit 3 benedenwoningen in het sociale segment, 4 maisonnettes in het midden dure segment en 6 vrije sector rijwoningen. Naast de bouw van woningen op het Buntplein, zal ook de buitenruimte opnieuw ingericht worden.

Planning

De gemeenteraad heeft begin 2020 het stedenbouwkundig kader voor de ontwikkeling van het Buntplein vastgesteld, waarna de benodigde contracten met de ontwikkelaar zijn gesloten en de aanvraag voor de omgevingsvergunning is ingediend. Deze vergunning is op 19 januari 2021 verleend. De start van de bouwwerkzaamheden voor de woningen is gepland in het tweede kwartaal van dit jaar.

Meer informatie

Dat vindt u op de website van TWYL of op de projectwebsite Buntplein Maarn.

Contact

Neem voor meer informatie over het project contact op met de projectleider, Mirko Andrlik, telefoon (0343) 56 56 00 of per e-mail: info@heuvelrug.nl.

Voor registratie als geïnteresseerde in dit bouwplan, meer informatie over de woningen en de verkoop kunt u terecht op de projectwebsite.

Artist inpressie Buntplein Maarn