HOME  |  Gemeente  |  Organisatie  |  Communicatie

Communicatie

Wij gebruiken de volgende communicatiemiddelen om u te informeren:

Het Gemeentenieuws

Dit zijn de informatiepagina's van de gemeente die wekelijks op donderdag in De Kaap/Stichtse Courant staan. Heeft u geen abonnement op deze krant, dan ontvangt u de gratis huis-aan-huis versie waarin ook het Gemeentenieuws is opgenomen. U kunt het Gemeentenieuws ook downloaden vanaf deze site. Tenslotte kunt u zich ook aanmelden voor een e-mail abonnement.

Sociale media

De Gemeente Utrechtse Heuvelrug is ook te volgen via Twitter, Facebook, LinkedIn  YouTube en Instagram.  Voor het laatste nieuws volgt u ons via Twitter en Facebook. U hoeft zelf geen account te hebben om toch ons nieuws te kunnen volgen. Wij reageren op werkdagen op vragen en/of opmerkingen die via Twitter en Facebook gesteld worden. Hieronder kunt u verder lezen wanneer we wel en niet reageren.

De Informatiegids (Gemeentegids)

Deze gids verschijnt tweejaarlijks en is af te halen bij onder andere de bibliotheken en in het Publiekscentrum. Er is ook een doorbladerbare digitale versie van de informatiegids. Via de website van de uitgever kunt u de gids in braille, in lopende tekst of als Daisy cd aanvragen. U kunt de informatie uit de gids ook online raadplegen via heuvelrug.smartmap.nl. De Informatiegids wordt uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Akse Media is ook de enige partij die namens de gemeente advertentie voor de Informatiegids werft.

De afvalkalender

De papieren versie kunt u afhalen bij de afhaalpunten. Een persoonlijke kalender maakt u via de afvalwijzer.

Apps

U kunt gebruik maken van de volgende apps:

Omgevingsalert voor Android of Omgevingsalert voor IOS

Afvalwijzer voor Android of Afvalwijzer voor IOS