Kalender

logo

Snelmenu

Zoeken
U bent hier: Home / Kalender

Kalender

Behalve tijdens vakanties wordt elke maandag en elke donderdag vergaderd door de raads- en commissieleden. Op de maandagen worden vaak raadsinformatieavonden georganiseerd en op de donderdagen vinden de beeld- en oordeelvormende bijeenkomsten plaats. Daarnaast zijn twee keer per maand raadsvergaderingen op de donderdag. Op onderstaande kalender vindt u de agenda’s met toegang tot de onderliggende stukken van de vergaderingen van de raad.

Met de app RaadDigitaal heeft u toegang tot de openbare vergaderstukken van de gemeente Utrechtse Heuvelrug (en andere gemeenten die gebruik maken van hetzelfde raadsinformatiesysteem). U kunt hiermee onder andere agenda's en stukken van de vergaderingen bekijken en downloaden. De app RaadDigitaal is gratis beschikbaar. Zie onderstaande iconen (rechtsonder deze bladzijde).

De uitkomsten van vergaderingen worden onderaan de agenda geplaatst. Een uitzending terugluisteren kan ook. Via deze link komt u op een pagina waar u de gewenste vergadering kunt selecteren en terugluisteren. De uitzendingen zijn uiterlijk een week na de vergadering beschikbaar.

Planningsschema

Het college stuurt periodiek aan de raad een planning waarin de verwachte raadsvoorstellen opgenomen zijn. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere onderwerpen, dan kunt u in deze planning zien wanneer deze verwacht worden. Pas als een voorstel opgenomen is in één van de agenda’s kunt u er zeker van zijn wanneer het voorstel behandeld wordt. Houdt u daarom de agenda’s goed in de gate. Hieronder vindt u ook het planningsschema van de raad.

Kalender
<< < mei 2018 > >>
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Legenda:

  • Vandaag
  • Vergaderingen gepland
  • AvdR
  • Gemeenteraad
Lees deze pagina voor RSS