HOME  |  Proclaimer

Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet correct is? We stellen uw melding op prijs. Stuur een e-mail via publiekscommunicatie@heuvelrug.nl

Privacystatement

Voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug staat een zorgvuldige omgang van uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. Uw persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld, voorgeschreven door de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees meer.

Anoniem

Tijdens uw bezoek aan onze website bent u anoniem. De gemeente houdt statistieken van de site bij, zoals het aantal bezoekers, bezochte pagina's en de tijdstippen van bezoek. Deze informatie gebruiken wij om de site gebruiksvriendelijker te maken. Informatie die u geeft voor informatieverzoeken of aanvragen, wordt alleen gebruikt om de aanvraag te beantwoorden of een reactie te geven.

Hoe snel beantwoorden wij uw e-mail of melding?

De gemeente streeft er naar om uw e-mail of melding via het meldingsformulier snel af te handelen. Wat u van ons kunt verwachten leest u in onze dienstverleningsafspraken.

Toegankelijkheid

Wij willen met onze website volledig voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Bekijk ook onze Toegankelijkheidsverklaring.

Document download informatie

Bestanden met de extensie.pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader