Sociale Dorpsteams

HOME  |  Iemand spreken  |  Sociale Dorpsteams

Sociale Dorpsteams

Op deze pagina leest u alles over het werk van de Sociale Dorpsteams. Wij denken met u mee wanneer het met u of uw gezin wat minder goed gaat. Iedereen
heeft natuurlijk wel eens hulp nodig.

Samen zoeken we naar oplossingen die bij uw situatie passen. Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke hulp, zoekt naar een baan, zich eenzaam voelt, schulden hebt of vragen heeft over de opvoeding van uw kind.

De Sociale Dorpsteams helpen u en denken met u mee. Wij nemen het niet van u over, u blijft altijd zelf aan het stuur. Dat vinden wij erg belangrijk. Onze medewerkers weten veel van onderwerpen als jeugdhulp, opvoeding, welzijn en ouderenzorg. En ze hebben veel kennis over lokale vrijwilligers en organisaties.

U krijgt een afspraak met een medewerker die de juiste ervaring heeft voor uw situatie. Als het nodig is zorgen wij dat u extra hulp of ondersteuning krijgt. We helpen u ook als de afgesproken hulp of ondersteuning niet op gang komt. Alle situaties zijn uniek, dus u krijgt hulp die bij u past.

Hoe nu verder?

  • U neemt contact op. (Telefonisch, bij een inloop of via de website).
  • We bellen u zo snel mogelijk om een afspraak te maken. Binnen vijf werkdagen. De afspraak is bij u thuis. Kunt of wilt u dit niet? Dan bent u ook welkom op kantoor.
  • Tijdens het gesprek kijken we of er verdere ondersteuning nodig is. In dat geval maken we samen met u een plan. Op basis van dit plan op maat gaan we verder.
Top
Feedback?