Wat is het?

Uw mening is belangrijk!

In 2019 starten we met een online inwonerspanel. Dat doen we voor een proefperiode van vier maanden. Daarvoor zoeken we 500 deelnemers die in deze periode vier keer hun mening willen geven over onderwerpen die spelen in onze gemeente. Wanneer u zich aanmeldt ontvangt u één keer per maand een e-mail met maximaal vijf vragen over één onderwerp. De vragen kunnen zowel over bestaande zaken als over nieuwe dingen gaan. Bijvoorbeeld over de vuurwerkvrije zones tijdens Oud en Nieuw of over de digitalisering van onze diensten.

Met de reacties van het inwonerspanel zien we of we als gemeente op de goede weg zijn, welke behoefte er is en wat er nog meer leeft in onze gemeente. We houden u op de hoogte van de uitkomsten van de vragen én vertellen wat we er mee gaan doen. U kunt alleen meedoen als u inwoner van de gemeente Utrechtse Heuvelrug bent.

Ja, ik meld me aan

Extra informatie

Wilt u geen vragen meer ontvangen? U kunt zich altijd afmelden. Klik dan onderaan de mail die u heeft ontvangen op de link voor Afmelden. U kunt ook contact met ons opnemen via publiekscommunicatie@heuvelrug.nl.

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees meer over onze privacybescherming.