Dorpsteams

HOME  |  Kies uw dorp  |  Dorpsteams

Dorpsteams

Met al uw vragen op het gebied van zorg en welzijn, werk en inkomen en zorg voor jeugd kunt u terecht bij één van de vijf Sociale Dorpsteams. Consulenten van de Dorpsteams geven informatie en advies. Op afspraak komt de consulent bij u thuis om samen met u te bespreken welke ondersteuning nodig is. Daarbij wordt bekeken wat u zelf kunt en in hoeverre u uw eigen netwerk kunt inschakelen. Belangrijk is dat u zelf de regie houdt. De consulenten van de Dorpsteams bieden u daarbij de helpende hand.

Eén aanspreekpunt

U heeft steeds één aanspreekpunt. De consulenten van de Sociale Dorpsteams gaan vanuit bestaande organisaties als Welnùh, het Wmo-loket, Vitras, Mee en Bureau Jeugdzorg met elkaar samenwerken. Op hun beurt werken de consulenten weer nauw samen met huisartsen en scholen. Zonodig wordt gespecialiseerde zorg ingeschakeld.

Bereikbaarheid

De Sociale Dorpsteams zijn dagelijks van 09.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar op (0343) 56 58 00. U kunt uw vraag ook altijd stellen of een afspraak maken via het contactformulier. De consulenten nemen dan contact met u op.

Voor acute situaties kunt u, zoals altijd, gebruik blijven maken van de verschillende nooddiensten.

Sociaal Dorpsteam Amerongen/Overberg

Locatie: Allemanswaard, Allemanswaard 15, 3958 KA Amerongen

Sociaal Dorpsteam Doorn

Locatie: Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 12, 3941 HV

Sociaal Dorpsteam Driebergen-Rijsenburg

Locatie: Buzziburglaan 1, 3972 EE

Sociaal Dorpsteam Leersum

Locatie: De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED

Sociaal Dorpsteam Maarn/Maarsbergen

Locatie: De Twee Marken, Trompplein 5, 3951 CR Maarn

Het Sociale Dorpsteam van Maarn/Maarsbergen maakt ook gebruik van het Gezondheidscentrum Maarn/Maarsbergen, Sportlaan 11-13 Maarn

Top
Feedback?