Maandag 17 februari gaat de ondergrondse fietsenstalling open op het station Driebergen-Zeist. Deze fietsenstalling is bewaakt en heeft ruim 3000 plekken. Voor bakfietsen en brommers is een aparte ruimte gereserveerd. De fietsenstalling is betaald parkeren. U kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart. De openingstijden van de bewaakte fietsenstalling maakt de NS (de exploitant van de fietsenstalling) binnenkort bekend.

Kijk voor meer informatie op: www.stationdriebergenzeist.nl.

De nieuwe bewaakte fietsenstalling wordt door NS beheerd.

  • Reizigers kunnen hun fiets hier elke eerste 24 uur gratis stallen met hun OV-chipkaart.
  • Alleen als zij hun fiets langer dan 24 uur stallen, betalen zij € 1,25 per 24 uur met hun pinpas.
  • Reizigers die regelmatig langer dan 24 uur hun fiets stallen kunnen online vanaf 17 februari een jaarabonnement kopen voor € 75 op https://www.ns.nl/fietsenstallingen.

Vanaf 17 februari 2020 kunnen reizigers met vragen over de nieuwe fietsenstalling contact opnemen met NS Klantenservice.

Let op! Sluiting fietsenstalling aan Odijkerweg en Stationsweg Zuidplein

Het is belangrijk uw (brom-)fiets vanaf maandag 17 februari in de ondergrondse fietsenstalling te plaatsen. Alle fietsenrekken bovengronds worden verwijderd. Het gaat hierbij om de fietsenstalling Odijkerweg en de fietsenstalling Stationsweg Zuidplein ter hoogte van de kiosk (zie afbeelding). Verkeerd geparkeerde fietsen en brommers worden verwijderd en afgevoerd. Door de opening van de ondergrondse fietsenstalling vervallen de bestaande fietsenrekken. Er is twee dagen overlap met de bewaakte fietsenstalling (U-Stal in pand Vierdaelen). Dinsdag 18 februari is de laatste dag dat deze open is. Wie in het weekend zijn fiets bewaakt stalt, haalt deze op maandag 17 februari op bij U-Stal en moet deze ’s middags in de nieuwe stalling parkeren. Woon-werkverkeer (alleen dagstallers) moeten 17 februari gelijk de nieuwe stalling gebruiken. Na 18 februari wordt de U-stal ontruimd en kunnen weesfietsen op afspraak worden afgehaald.

Kaartje met daarop aangegeven de bovengrondse fietsenstallingen die gaan sluiten