Wat is het?

Heeft u één of meer kinderen van 0 tot 4 jaar? En lijkt het u leuk om af en toe met andere moeders en vaders ervaringen uit te wisselen? Kom dan met uw kind(eren) naar het Mama Café. Hier kunt u gezellig koffie of thee drinken met andere ouders, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

Hoe werkt het?

Mama Café in Doorn

Iedere éérste vrijdagmorgen van de maand van 10. 00 tot 11.30 uur is het Mama Café in Kamp & Rozen aan de Kampweg 10 in Doorn. Er zijn geen kosten aan verbonden en natuurlijk zijn vaders ook van harte welkom. Kom gerust langs.

Mama Café in Driebergen

Het Mama Café in Driebergen is iedere 2e woensdag van de maand tussen 10.00 en 11.30 uur open, behalve in de zomer- en kerstvakantie. U kunt binnenlopen met uw baby of peuter wanneer het u uitkomt. Het Mama Café is bij het Dorpsteam Driebergen (bibliotheek), Buzziburglaan 1. Er zijn geen kosten aan verbonden en natuurlijk zijn vaders ook van harte welkom. Kom gerust langs.

Mama Café in Maarn

Het Mama Café in Maarn is elke vrijdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Er is speelgoed voor groot en klein. Bij mooi weer kan er in de buitenruimte gespeeld worden. Elke eerste vrijdag van de maand is er een extra activiteit zoals knutselen of een workshop over (op)voeding. Het Mama Café is in De Twee Marken, Trompplein 5 in Maarn. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van Mama Café Maarn. Er zijn geen kosten aan verbonden en natuurlijk zijn vaders ook van harte welkom. Kom gerust langs.

Extra informatie

Bij ieder Mama Café Driebergen is één van de jeugdverpleegkundigen van het consultatiebureau als gastvrouw aanwezig. Voor eventuele vragen kunt u dan bij haar terecht. Wilt u meer informatie over het Mama Café? Bel ons dan op 06 20701082. We hopen u snel bij het Mama Café te zien.
Mama Café Maarn is een initiatief van betrokken ouders voor (aanstaande) (groot)ouders, verzorgers en kinderen van 0-4 jaar uit Maarn en omliggende dorpen.