Van 26 april t/m 16 mei organiseert Heuvelrug JONG! weer gratis vakantie-activiteiten voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 20 jaar oud. Voor ieder wat wils: theater, dansen, lezen, knutselen, gamedesign en nog veel meer! Bekijk het hele programma op www.heuvelrugjong.nl.

Doe het samen!

Ondanks dat het nog lastig is om met groepen bij elkaar te komen, dagen we je uit om met je gezin of een vriend(in) af te spreken en samen de activiteiten van Heuvelrug Jong te beleven! Veel activiteiten - zowel live als online - kun je dan ook samen doen. Ook zijn er gezinsactiviteiten georganiseerd die je zelf kunt plannen op een moment dat het jou uitkomt.

Heuvelrug JONG is een alliantie van Stichting Heuvelrug Theater, Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug, Winkeltheater en vele kunstenaars werkend of wonend op de Heuvelrug. Samen maken we cultuur op een laagdrempelige manier toegankelijk om jongeren in deze coronacrisis meer perspectief te bieden.

Steun

Op dit moment worden we voor 100% door de gemeente Utrechtse Heuvelrug gefinancierd. Om ons werk ook na de crisis voort te kunnen zetten, is uw steun hard nodig! Een gift is welkom op iban NL 73 BUNQ 2043 7174 56 t.n.v. Stichting Heuvelrug Theater o.v.v. Heuvelrug JONG. Stichting Heuvelrug Theater is een culturele anbi, waardoor uw gift tot 125% fiscaal aftrekbaar is.