HOME  |  Projecten  |  Ondernemen  |  #gezichtvandeheuvelrug

#gezichtvandeheuvelrug

Als onderdeel van het Programma Economische Ontwikkeling vertellen ondernemers hun verhaal in het ‘Gezicht van de Heuvelrug’. Deze week is dat Anne Mulder van #ANNE in Amerongen.

Wat voor soort onderneming heeft u?

Ik ben eind 2016 als zzp’er gestart. Na een hele ontdekkingsreis in ondernemersland ben ik nu mijn eigen Marketing en Brandingsbureau aan het opzetten. Mijn filosofie daarachter: ‘Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet’. #ANNE bouwt brands voor bedrijven. Merken waar mensen van gaan houden. Voor ondernemers die de top willen bereiken. #ANNE staat voor epic design en awesome content. Wij vertellen jouw story: creatief, consequent, gedreven en doelgericht. 

Waarom bent u op de Heuvelrug gaan ondernemen?

Ik woon in Amerongen en omdat ik drie kinderen heb was het zo praktisch mogelijk om mijn kantoor aan huis te hebben.

Waar ziet u de uitdaging in?

De grootste uitdaging is de balans tussen de offline- en de online wereld.

Wat wilt u bijdragen aan de lokale samenleving?

Ik vind het belangrijk dat een ieder iets terug doet voor de maatschappij. Daarom ben ik voorzitter van de Avondvierdaagse Amerongen/Leersum.

Wat zijn uw toekomstplannen?

Gedeeltelijk online gaan ondernemen. Daar ook de juiste combi in vinden. Verder hoop ik mijn klantenkring landelijk op te bouwen zowel on- als offline.

Wat wilt u bijdragen aan de lokale samenleving?

Ik hoop dat wij als ondernemers elkaar kunnen inspireren en stimuleren om het beste uit ons zelf te halen. Verder vind ik het belangrijk om elkaar te helpen bij ondernemersvraagstukken. Vandaar ook dat ik een van de initiatiefnemers ben van Zakelijk Amerongen.

Eerdere ondernemers als #gezichtvandeheuvelrug: