HOME  |  Projecten  |  Omgevingswet  |  Omgevingsvisie

Omgevingsvisie

Bijeenkomst dinsdag 19 maart in Doorn

Hoe ziet onze gemeente eruit in 2030? Hoe wonen, werken en recreëren we dan? Hoe gaan we om met duurzaamheid en energie? Dit willen we graag met u als inwoner en met externe betrokkenen bij onze gemeente bespreken!

De gemeente Utrechtse Heuvelrug werkt aan een omgevingsvisie. Dit is een visie voor de leefomgeving waarin staat wat voor gemeente we willen zijn. We willen goed inspelen op de ontwikkelingen die op ons afkomen. Onderwerpen als wonen, milieu, natuur, verkeer en gezondheid komen hierin aan bod. Voor deze omgevingsvisie is de mening, kennis en ervaring van u als betrokkene bij onze gemeente en ook van inwoners en ondernemers van groot belang. De gemeente Utrechtse Heuvelrug is immers van en voor ons allemaal. Daarom organiseren we op dinsdag 19 maart een bijeenkomst waarin we graag met u nadenken over de toekomst van onze gemeente. Voor de bijeenkomst zijn - naast de denktank van inwoners met verschillende achtergronden- ook raadsleden en diverse externe betrokkenen uitgenodigd, zoals buurgemeenten, waterschappen, natuurorganisaties etc.

  • Dinsdagavond 19 maart
  • Inloop vanaf 19.15 uur, start om 19.30 uur
  • Landgoed Zonheuvel. Amersfoortseweg 98 in Doorn

Aanmelden: via projectenplein@heuvelrug.nl o.v.v. aanmelding bijeenkomst 19 maart. (svp aanmelden voor vrijdag 15 maart)

Vragen?

Bel 0343 56 56 00 en vraag naar Marijke van den Heuvel of Erica Klarenbeek.