HOME  |  Projecten  |  Ondernemen  |  Ondernemersvragen

Ondernemersvragen

Bedrijfscontactpersoon

Een ondernemer heeft regelmatig te maken met de gemeente. Dat roept soms vragen op. Die vragen kunnen over van alles gaan: starten, bouwen, uitbreiden, vergunningen, financiële bijstand, etc. Het is praktisch wanneer een ondernemer één contactpersoon heeft die hem of haar in gemeenteland op weg helpt.

Ondernemersplein

Met algemene vragen kunt u terecht op de landelijke website Ondernemersplein. Dit is een initiatief van de rijksoverheid en maakt overheidsinformatie van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk toegankelijk. Duidelijkheid over wetten en regels, vergunningen en vereisten, belastingen en subsidies.

Bedrijfsbezoek

Wilt u de burgemeester, wethouders en/of een bedrijfscontactfunctionaris laten kennismaken met uw bedrijf of wilt u laten horen wat er bij u speelt? Vraag een bedrijfsbezoek aan via onze bedrijfscontactpersoon per e-mail ondernemers@heuvelrug.nl.

Digitaal loket

Wilt u langskomen in het Publiekscentrum, maak dan online een afspraak bij het product waar het om gaat. U maakt daarvoor gebruik van het tabblad 'Afspraak maken'. U kunt natuurlijk ook bellen voor het maken van een afspraak (0343) 56 56 00.

Ondernemersnieuws

Elke derde donderdag van de maand verschijnt de ondernemersnieuwsbrief met nieuws voor de ondernemers uit Utrechtse Heuvelrug. U kunt zich hiervoor aanmelden. Op LinkedIn zijn wij te volgen op #UHOnderneemt.

Bedrijfsadvies nodig?

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen? Een eigen bedrijf starten? Vragen over doorgroeien, klanten aantrekken, faillissement voorkomen of uw product of dienst vermarkten? Stichting Ondernemersklankbord geeft onpartijdig advies. De adviseurs zijn oud ondernemers met veel kennis en jarenlange ervaring die u vrijwillig bijstaan in een klankbordtraject.