HOME  |  Projecten  |  Stationsgebied

Stationsgebied

In maart is gestart met de werkzaamheden in het stationsgebied Driebergen-Zeist, waaronder de aanleg van een nieuw busstation en een nieuw busplein. Het busplein krijgt meerdere ‘perrons’ en een wachtruimte voor buschauffeurs.

Verwijderde fietsen

De afgelopen weken zijn meerdere fietsenstallingen opgeheven. De achtergebleven fietsen zijn overgebracht naar de hoek Odijkerweg/Stationsweg. Voor het ophalen van uw fiets, maakt u eerst een afspraak met de gemeente: (0343) 56 56 00.

Tijdelijke P+R

Het is niet meer mogelijk in de directe nabijheid van het station uw auto te parkeren. Er is een tijdelijke P+R ingericht aan de Hoofdstraat tegen de A12  Hier komt een voorziening voor elektrische laadpalen met twee aansluitpunten. Deze tijdelijke parkeerlocatie blijft in gebruik tot de nieuwe parkeergarage aan de nieuwe Stationsweg eind 2017 open gaat. Vanaf het tijdelijke parkeerterrein kan de treinreiziger via een voetpad naar het station (circa 7 minuten) lopen.

Werkzaamheden Breullaan/Driebergseweg

In het weekend van vrijdag 14 tot en met maandag 17 juli zijn er werkzaamheden aan de Breullaan/Driebergseweg. De afsluiting geldt van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur. Er worden omleidingsroutes ingesteld.

Vragen of klachten?

Voor vragen en klachten die met de inrichting van het stationsgebied Driebergen-Zeist te maken hebben kunt u uitsluitend contact opnemen met Omgevingsmanager Jorien Batterink van BAM. Dit kan 24 uur per dag.

Veel meer informatie vindt u op www.stationdriebergenzeist.nl