Proclaimer

HOME  |  Samenopdeheuvelrug  |  Proclaimer

Proclaimer

Proclaimer

Dit is een officiƫle website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en de organisaties waarmee we samenwerken in het Sociaal domein. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden. Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet correct is? We stellen uw melding op prijs. Bel ons via (0343) 56 56 00 of stuur een e-mail via publiekscommunicatie@heuvelrug.nl.

Anoniem

Tijdens uw bezoek aan onze website bent u anoniem. De gemeente houdt statistieken van de site bij, zoals het aantal bezoekers, bezochte pagina's en de tijdstippen van bezoek. Deze informatie gebruiken wij om de site gebruiksvriendelijker te maken. Informatie die u geeft voor informatieverzoeken of aanvragen, wordt alleen gebruikt om de aanvraag te beantwoorden of een reactie te geven.

Hoe snel beantwoorden wij uw e-mail of melding?

De gemeente streeft er naar om uw e-mail of melding via het meldingsformulier binnen drie werkdagen te beantwoorden. Dat betekent dat u binnen drie werkdagen antwoord krijgt op uw vraag/melding of dat u binnen drie werkdagen een reactie krijgt waarin beschreven staat wanneer u een antwoord mag verwachten.

Top
Feedback?