Samen met het Heuvelrug Sport Initiatief organiseert het gemeentebestuur Utrechtse Heuvelrug jaarlijks het Sportgala. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten.

Ook in 2019 zijn er in de gemeente Utrechtse Heuvelrug weer mooie sportieve prestaties geleverd. Door de nominatiecommissie is inmiddels de kandidatenlijst opgesteld voor de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportvereniging, sportiefste basisschool en sportstimulansprijs.

Vanaf maandag 6 januari tot en met donderdag 30 januari 08.00 uur kunnen de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug hun stem uitbrengen voor hun voorkeuren voor de Sportprijzen 2019. De uitslag wordt uiteindelijk voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raads- en commissieleden, directeuren van de basisscholen en winnaars van voorgaande jaren.

De bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen 2019 zal gebeuren tijdens het feestelijke Sportgala op vrijdagavond 7 februari in SCC de Binder in Leersum. Er zijn diverse (muzikale) gastoptredens. De zaal is open vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het Sportgala.

Toegangskaarten á € 5,00 inclusief koffie/drankje in pauze zijn te bestellen via Nana Bies van de werkgroep Sportprijzen, nana.bies@heuvelrug.nl of (0343) 56 56 07.

Breng uw stem(men) uit voor de Sportprijzen 2019