Wat is ervoor nodig om de dorpen ook in de toekomst (2040) vitaal, toekomstbestendig en aantrekkelijk te houden? De gemeente maakt een Toekomstvisie. Een visie op wat voor gemeente we zijn, maar vooral ook willen zijn. Niet alleen nu, maar ook over circa twintig jaar. Die visie kan en wil de gemeente niet alleen bedenken. Daarvoor bent u als inwoner hard nodig. Want de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn we samen.

Dialoogsessies

Voor Doorn is er in de avond van woensdag 12 mei een online bijeenkomst. Tijdens dialoogsessies over verschillende onderwerpen gaan we graag met u in gesprek over de toekomst. Doe mee en schrijf u in via link die staan op www.heuvelrug.nl/toekomstvisie.

Enquête

We willen graag voor de dialoogsessie al weten wat u belangrijk vindt voor de toekomst van uw dorp. Welke zorgen of ideeën heeft u en welke kansen ziet u? Vertel het ons via de online enquête. Ook deze vindt u op de website.

Kleurplaat voor kinderen

We zijn ook heel benieuwd naar de toekomstwensen van de kinderen in onze gemeente. Daarom hebben we een kleurplaat laten maken. Deze kunt u ook via de website downloaden. Wat is de droom van uw kind voor de toekomst van uw dorp? Geef het door via projectenplein@heuvelrug.nl.

Vervolg

Na eerder al Maarn, Maarsbergen en Leersum volgen ook in de andere dorpen van onze gemeente activiteiten om samen over de toekomst na te denken. Meer informatie en de verschillende links en downloads staan op www.heuvelrug.nl/toekomstvisie.