Wat is ervoor nodig om de dorpen ook in de toekomst (2040) vitaal, toekomstbestendig en aantrekkelijk te houden? De gemeente maakt een toekomstvisie. Een visie op wat voor gemeente we zijn, maar vooral ook willen zijn. Niet alleen nu, maar ook over twintig jaar. Die visie kan en wil de gemeente niet alleen bedenken. Daarvoor bent u als inwoner hard nodig. De gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn we samen.

Dialoogsessies

Voor Maarn en Maarsbergen is er op 8 april om 19.00 uur een digitale bijeenkomst. Tijdens dialoogsessies over verschillende onderwerpen gaan we met u in gesprek over de toekomst. Doe mee en schrijf u in via link op www.heuvelrug.nl/toekomstvisie.

Enquête

We willen graag voor de dialoogsessie al weten wat u belangrijk vindt voor de toekomst van uw dorp. Welke zorgen of ideeën heeft u en welke kansen ziet u? Vertel het ons via de online enquête. Ook deze vindt u op www.heuvelrug.nl/toekomstvisie.

Wandeling

Eric Tappen, coördinator van wandelgroep Donderjagers, heeft een wandelroute uitgestippeld om Maarn van maandag 22 t/m zondag 28 maart. Tijdens de wandeling stellen wij u een aantal vragen. Deze kunt u al lopend invullen op uw mobiele telefoon. U kunt de wandelroute ophalen bij Plus supermarkt Van Schaick of downloaden op de website. De wandeling eindigt bij De Echte Bakker Van der Woerd. Op vertoon van uw ingevulde antwoordenlijst ligt hier een traktatie voor u klaar.

Kleurplaat voor kinderen

We zijn ook heel benieuwd naar de toekomstwensen van de kinderen in onze gemeente. Daarom hebben we een kleurplaat laten maken. Deze kunt u ook via de website downloaden. Wat is de droom van uw kind voor de toekomst van uw dorp? Geef het door via projectenplein@heuvelrug.nl.

Vervolg

Na Maarn en Maarsbergen volgen ook in de andere dorpen van de gemeente activiteiten om samen over de toekomst na te denken. Meer informatie en de verschillende links en downloads vindt u op www.heuvelrug.nl/toekomstvisie.