Inspraak tot 21 september mogelijk

De Toekomstvisie voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug is bijna gereed. De afgelopen periode hebben inwoners in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zich gebogen over de vraag: wat voor gemeente willen we in de toekomst zijn? Het resultaat: een gezamenlijke concept-Toekomstvisie op het Utrechtse Heuvelrug van 2040.

Hoe ziet de Toekomstvisie eruit?

Deze Toekomstvisie is een product van en voor de samenleving. Inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen hebben in grote getalen aangegeven wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van hun gemeente. Samen met de gemeente schetsten zij een stip aan de horizon. De conceptversie kunt u nu inkijken op www.heuvelrug.nl/toekomstvisie. Er ligt ook een exemplaar achter de balie in het Cultuurhuis in Doorn.

Reageren

We zijn benieuwd naar uw mening. U kunt op deze Toekomstvisie reageren van 19 juli t/m 21 september 2021. Dat kan op twee manieren:

  1. Door het digitaal formulier in te vullen via de site: www.heuvelrug.nl/toekomstvisie
  2. Via post. U kunt u reactie versturen naar: Gemeente Utrechtse Heuvelrug Postbus 200 3940 AE Doorn o.v.v.: reactie Toekomstvisie

Reacties die na 21 september binnenkomen kunnen helaas niet meer worden meegenomen.

Terugkoppelbijeenkomst

Op onze website en onze social mediakanalen vindt u een filmpje waarin wethouders Hans Waaldijk en Rob Jorg toelichting geven op het proces en de uitkomsten.  Op 14 september 2021 vindt een digitale terugkoppelbijeenkomst plaats waarin wethouders Hans Waaldijk en Rob Jorg dit nader zullen toelichten. Opgeven hiervoor kan via dezelfde site: www.heuvelrug.nl/toekomstvisie.

Concept Toekomstvisie gemeente Utrechtse Heuvelrug