Voor onze inwoners zoeken we ondernemende professionals die inhoudelijk sterk zijn. Ben jij iemand die doortastend is en graag voortgang boekt? Luister je met respect naar mensen en neem je de tijd om door te vragen?

Vanwege uitbreiding van taken hebben we ruimte voor een extra

Wmo-consulent (28-32 uur)

Dan ben jij op je plek als Wmo-consulent bij de sociale dorpsteams Utrechtse Heuvelrug.

Wie zijn we?

We zijn een jonge organisatie in ontwikkeling – dat ontwikkelen doen we bovendien samen. Ons team van ruim 50 professionals is zeer divers: jong en oud, man en vrouw en met verschillende achtergronden. Samen bieden we informatie, advies, ondersteuning, trainingen en basisjeugdhulp aan onze inwoners. Ook voeren we in de verschillende dorpen welzijnstaken uit en bieden we collectieve ondersteuning, We werken samen in verschillende dorpen, in bibliotheken, bij huisartsen en op scholen.

Wat ga je doen?

Je hoofdtaak is passende ondersteuning tijdig en zo nabij mogelijk maken voor inwoners die dit nodig hebben zodat ze zelfredzaam blijven en 'mee kunnen doen' (participeren) in de samenleving. Meestal ga je op gesprek bij inwoners en onderzoek je met hen en het netwerk wat er precies aan de hand is. Door een brede uitvraag op de zorgen en krachten breng je de situatie zo compleet mogelijk in kaart. Je beoordeelt en bespreekt met de inwoner of en welke voorziening of hulpvorm nodig is en aansluit bij op diens leefsituatie en gezondheid. Samen stel je een plan op maat op. Indien nodig coördineer je de ondersteuning, je werkt samen met uiteenlopende partners in het sociaal domein.

Wie ben je?

Je bent een professional met een lerend onderzoekende houding. Je kunt zelfstandig werken en weet ook op tijd hulp te vragen. Je kunt normaliseren, denkt in mogelijkheden en werkt 'empowerend'. Je hebt ervaring met risico-inschatting en meervoudige problematiek en beschikt over uitstekende  sociale en communicatieve vaardigheden. 

Verder nog iets?

Ja zeker! We verwachten dat je relevant en minimaal Hbo opgeleid bent. Daarnaast vinden we het fijn als je werkervaring hebt. Het is belangrijk dat je kennis en ervaring hebt met wet- en regelgeving op het gebied van Wmo en PGB.

Wat bieden wij?

We vragen wat van je maar daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Bij ons krijg je een prima salaris (schaal 9, cao Zorg en Welzijn), een individueel keuzebudget en mogelijkheden om je verder te professionaliseren via een loopbaanbudget. Daarnaast bieden we professionele, leuke collega’s die werken in integrale dorpsteams en expertiseteams (Wmo expertiseteam, jeugd etc), werkbegeleiding en intervisie, en een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging/vaste aanstelling.

Herken jij je in dit profiel?

Nieuwsgierig geworden, maar wil je eerst meer informatie? Marieus Mulder, teamleider, beantwoordt al je vragen via 06 30 62 05 70 of marieus.mulder@samenopdeheuvelrug.nl. Na 24 juli kun je contact opnemen met Ellen Wennekers, consulent Wmo, via 06 23 00 25 53. Overtuigd? Solliciteer dan direct via sollicitaties@samenopdeheuvelrug.nl. We kijken uit naar je motivatie en CV. Die zien we graag voor 20 augustus tegemoet. De eerste gesprekken staan gepland voor maandag 26 augustus 2019.