Waar kan het allemaal heen?

Naar de Kringloop: met alle spullen die nog goed door anderen gebruikt kunnen worden. Huisraad, speelgoed en meubels moeten in goede staat verkeren, zonder beschadigingen of slijtage en met alle onderdelen compleet. De kringloop accepteert ook elektrische apparaten (heel of kapot) en oud ijzer. U kunt de spullen afleveren bij de winkels in Driebergen en Doorn, of via www.kringloopzeist.nl(externe link) een afspraak maken om de spullen te komen ophalen.

Naar de textielbak: met alle kleding, linnengoed, gordijnen, dekens, schoenen, riemen en knuffels. Ook versleten en kapotte kleding is welkom, zolang het maar droog en schoon is. 
Naar de milieustraat: met bijna alles, zolang het huishoudelijk afval is. Op de milieustraat kunt u uw spullen in 18 verschillende stromen scheiden. Er staat ook een container van de Kringloop en er is een textielbak.Voor een bezoek aan de milieustraat maakt u eerst een afspraak via mijnafvalweg.nl(externe link).

Let op!

Enkele soorten afval – zoals verbouwingsafval - worden niet geaccepteerd. Bij het maken van de afspraak vindt u hier informatie over. U kunt ook kijken op de app AfvalWijzer bij Scheidingsinfo en op de www.heuvelrug.nl/milieustraat.

Handig!

Twijfelt u welk afval waar hoort? Kijk op www.afvalscheidingswijzer.nl(externe link) en https://www.heuvelrug.nl/alles-over-afval