Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, dat merken we ook hier in onze gemeente. Daarom zijn we op zoek naar Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig maken.

Wil jij alles leren over hacken, datalekken en veilig internetten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Via HackShield word jij een Cyber Agent die online gevaar kan herkennen en voorkomen. Daardoor kun je ook je omgeving leren hoe ze online veilig kunnen blijven en als Cyber Agent van Utrechtse Heuvelrug de gemeente beschermen. Samen zorgen we voor een veilige online wereld!

Huldiging

De beste Cyber Agents uit onze gemeente worden op een later moment gehuldigd. Ook zijn we in competitie met de gemeenten Rhenen, Renswoude, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Alle informatie vind je op de website van joinhackshield. Het is afhankelijk van de coronaregels die op dat moment gelden hoe de huldiging eruit gaat zien.

Kom in actie!

Help jij ons om de gemeente te beschermen? Speel nu mee en word Cyber Agent van Utrechtse Heuvelrug! Je kunt HackShield online spelen door je aan te melden op joinhackshield.nl/gemeente/Utrechtse-Heuvelrug. Er is ook een app die je kunt downloaden.