Wie werken er bij ons?

Foto Marco van den Akker aan het werk achter een bureau
Marco, recordbeheerder

Marco, recordbeheerder

Als starter heb ik van de gemeente de kans gekregen om een opleiding te doen, om mij te ontwikkelen als recordbeheerder. Daarnaast leer ik door de goede begeleiding van mijn collega’s en de teamleider veel. De werksfeer is erg fijn, gezellig en we lachen veel met elkaar. De cultuur is open en transparant, waardoor ik vragen durf te stellen.

Mijn collega’s zijn behulpzaam en bereid om elkaar te helpen. Er worden door het jaar heen verschillende activiteiten gepland om de organisatie en collega’s van andere afdelingen te leren kennen. Mijn werk is divers, van moeilijke vraagstukken waar veel overleg voor nodig is tot makkelijkere vraagstukken die je zelfstandig kan doen. Dat maakt het werk erg leuk, omdat elke dag anders is.

Diede, allround medewerker buitendienst

Mijn functie bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug is allround medewerker in de buitendienst. Ik word veel ingezet op de milieustraat en daarnaast doe ik de plaagdierbestrijding. Ik ben in 2019 bij de gemeente komen werken. Mijn werk is heel divers. Elke werkdag is er veel afwisseling. We proberen inwoners altijd zo goed mogelijk te helpen. Voor mij is het leuk om in de buitenruimte te werken. Ik ben graag buiten aan het werk. Als je van afwisseling houdt en graag in contact staat met inwoners en collega's dan zou ik zeggen: kom werken bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug!

Diede aan het werk op de gemeentelijke milieustraat
Diede, allround medewerker buitendienst
Hafida poseert bij haar werkplek
Hafida, juridisch adviseur en privacy officer

Hafida, juridisch adviseur en privacy officer

Sinds mei 2021 werk ik als juridisch adviseur en privacy officer bij de Utrechtse Heuvelrug. Geen dag is hetzelfde als jurist en ik ben blij met de diverse taken die ik heb. Op dagelijkse basis ben ik bezig met de meest actuele vraagstukken van onze maatschappij, zoals de energie- en de woningcrisis. Dit biedt meer dan voldoende uitdagingen en vooral mooie kansen om ‘oude processen’ te vernieuwen en zaken anders te doen dan voorheen de norm was. Er heerst een hele fijne informele en collegiale sfeer. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke groei en ruimte voor een gezonde werk/privé balans!

Willem, beleidsmedewerker sport, inclusie en volksgezondheid

Als beleidsmedewerker sport, inclusie en volksgezondheid draag ik er mede zorg voor dat iedereen gezond is/blijft en kan meedoen in onze gemeente. Ik zorg ervoor dat volksgezondheid aandacht krijgt in verschillende beleidsterreinen. Elke dag is weer verrassend en uitdagend. Je beweegt in het speelveld tussen politiek, inwoners en interne organisatie. Je moet voortdurend oog hebben voor diverse belangen. Gemeente Utrechtse Heuvelrug is een overzichtelijke netwerkorganisatie die volop kansen biedt voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Er heerst een goede sfeer, collega’s staan goed in verbinding met elkaar en om dit te faciliteren worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het een prachtige omgeving om in te werken.

Willem werkt op zijn laptop in de patio van het Cultuurhuis in Doorn
Willem, beleidsmedewerker sport, inclusie en volksgezondheid
Kamila werkt op haar laptop bij het Cultuurhuis in Doorn
Kamila, themamanager Omgeving

Kamila, themamanager Omgeving

Als themamanager ben ik medeverantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie als geheel. Het maken van jaarplannen, strategische koers uitzetten en zorgen voor een integrale aanpak zijn een aantal speerpunten van mijn werk. Mijn werk is uitdagend dankzij de vele complexe vraagstukken. De gemeente is een groene gemeente met veel ambities. Er is een goede werk-privé balans waarin ik tijd- en plaatsonafhankelijk kan werken. Samen met de fijne collega’s, de informele sfeer, de korte lijnen (ook met het bestuur) en de ruimte voor ontwikkeling maakt dit voor mij een fijne werkplek die ik zeker zou aanraden aan anderen.