Ga je reageren op een van onze vacatures? Dan vind je het misschien leuk om vast wat van je mogelijke nieuwe collega's te leren kennen. Dat kan hieronder. Klik op de foto's voor de volledige post op LinkedIn.

 


 

 

 

 

 

 

 

Lieke is juridisch adviseur. Je kunt je bijna niet voorstellen dat ze ooit als stagiaire binnenkwam bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug, maar het is toch echt waar. ‘Na mijn eerste meewerkstage ben ik blijven plakken en heb ik ook mijn afstudeerstage er meteen achteraan gedaan. Daarna kon ik in dienst komen als handhavingsjurist. Er was eigenlijk niet veel plek, maar ze wilden mij graag houden en dat wilde ik zelf ook.’ Lees verder.

Paul is projectleider van het Stationsgebied Driebergen-Zeist, een van de grootste projecten binnen onze gemeente. ‘Het is bijzonder hoe we met veel verschillende partijen tot een mooi eindresultaat komen. De samenwerking met de externe stakeholders - ProRail, aannemer BAM, gemeente Zeist en de Provincie Utrecht - verloopt uitstekend.’

Hij vindt het speciaal om het stationsgebied zich te zien ontwikkelen. ‘Het gaat nu snel, je ziet hoe de wegen gaan lopen, de glazen wanden worden al geplaatst en je ziet de fietsenkelder tot stand komen. Het is heel bijzonder hoe hier op zo’n klein en druk stukje in korte tijd zoveel werk wordt verzet. Het wordt een fantastisch stationsgebied.’ Lees verder.


Mathilde (33) is boomverzorger, landschapscoördinator én junior adviseur snippergroen. Dus als ze niet in een boom hangt, is ze bezig met snippergroenaanvragen, de omgevingsvisie, advisering bij wijzigingen van bestemmingsplannen of het ontwikkelen van de snippergroenkaart. ‘Daarop komen alle stukken gemeentegrond die wij als organisatie willen verkopen. Dit gaat het proces voor inwoners veel makkelijker en sneller maken.’ Lees verder.

Ron (56) werkt al 35 jaar bij de gemeente. “Er zit heel veel variatie in mijn werk, zowel in werkzaamheden en de locaties. We zijn veel op pad, dat is fijn. Ik ben geboren in Driebergen, woon nu in Amerongen en heb ook hier in het bos van Leersum gewoond. Allemaal mooie plekken. Extra leuk dat ik eraan kan werken om het mooi te houden.”Lars (31) houdt zich bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug vooral bezig met adrescontrole en –onderzoek. "Ik controleer of mensen echt wonen waar ze zich hebben ingeschreven. Het is interessant om te zien hoe mensen leven: van hele vieze tot supermooie huizen. Ik geniet het meest van het contact met mensen. Altijd de afweging: ga ik handhaven of hulpverlening inschakelen? Je moet de situatie doorgronden, de context vinden en het eerste contact met de inwoner aanvoelen. Die combinatie vind ik leuk."