Ondernemers en Organisaties

Quickscan voor zonnepanelen

Wij bieden een gratis Quickscan voor eigenaren van een (bedrijfs)pand met een dak van meer dan 200 m2. De scan geeft in mogelijkheden, regelingen en aandachtspunten voor zonnestroom. In het begeleidende gesprek neemt de adviseur de mogelijkheden en vervolgstappen met u door. Ook kan er geholpen worden met het aanvragen van eventuele subsidies. Naar informatiepagina over de Quickscan

Informatieavond zonnepanelen op groot dak op 16 november

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zonne-energie? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 16 november over de mogelijkheden voor een zonnestroominstallatie op een groot dak. Aanmelden kan tot en met 12 november.

  • Datum: donderdag 16 november 2023
  • Tijd: 20.00-21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
  • Plaats: de Cantina in het Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn
  • Aanmelden: per e-mail via duurzaam@heuvelrug.nl

Relatiemanager bedrijven

Ondernemers hebben regelmatig met ons te maken. Daarom is het praktisch als er één contactpersoon is die u in gemeenteland op weg helpt. Die u informeert, adviseert en verwijst. De relatiemanager bedrijven onderhoudt ook de contacten met ondernemersverenigingen en andere bedrijfsgerelateerde instellingen. Shanna Everloo is onze relatiemanager bedrijven. Zij is te bereiken via ondernemers@heuvelrug.nl of (0343) 56 56 00.

Contactpersoon agrarische bedrijven

Er zijn veel ontwikkelingen in de agrarische sector en het buitengebied en de regelgeving is veelomvattend en complex. Onze agrarisch contactpersoon Sander de Bruin weet wat er speelt en adviseert en stuurt mee op beleid. Ook in de regio. Hij onderhoudt de reguliere contacten met de sector. Bijvoorbeeld in het overleg met Land- en Tuinbouworganisatie Nederland. Sander is te bereiken via (0343) 56 56 00.

Regelingen en schuldhulpverlening ondernemers

  •     Informatie over betalingsproblemen of schulden staat op de pagina over schulden(externe link) van de Regionale Sociale Dienst. Onderaan deze pagina staat specifiek de informatie voor ondernemers