De inhoud is geladen.

Ondernemers en Organisaties

Quickscan voor zonnepanelen

Wij bieden een gratis Quickscan voor eigenaren van een (bedrijfs)pand met een dak van meer dan 200 m2. De scan geeft in mogelijkheden, regelingen en aandachtspunten voor zonnestroom. In het begeleidende gesprek neemt de adviseur de mogelijkheden en vervolgstappen met u door. Ook kan er geholpen worden met het aanvragen van eventuele subsidies.

Relatiemanager bedrijven

Ondernemers hebben regelmatig met ons te maken. Daarom is het praktisch als er één contactpersoon is die u in gemeenteland op weg helpt. Die u informeert, adviseert en verwijst. De relatiemanager bedrijven onderhoudt ook de contacten met ondernemersverenigingen en andere bedrijfsgerelateerde instellingen. Shanna Everloo is onze relatiemanager bedrijven. Zij is te bereiken via ondernemers@heuvelrug.nl of (0343) 56 56 00.

Contactpersoon agrarische bedrijven

Er zijn veel ontwikkelingen in de agrarische sector en het buitengebied en de regelgeving is veelomvattend en complex. Onze agrarisch contactpersoon Marietje van Eeghen weet wat er speelt en adviseert en stuurt mee op beleid. Ook in de regio. Zij onderhoudt de reguliere contacten met de sector. Bijvoorbeeld in het overleg met Land- en Tuinbouworganisatie Nederland. Marietje is te bereiken via (0343) 56 56 00.

Regelingen en schuldhulpverlening ondernemers

  • Informatie over regelingen voor ondernemers staat op de ondernemerspagina van de Regionale Sociale Dienst
  •     Informatie over betalingsproblemen of schulden staat op de pagina over schulden van de Regionale Sociale Dienst. Onderaan deze pagina staat specifiek de informatie voor ondernemers