Op deze pagina leest u alles over het werk van de Sociale Dorpsteams. Wij denken met u mee wanneer het met u of uw gezin wat minder goed gaat. Iedereen heeft natuurlijk wel eens hulp nodig. Samen zoeken we naar oplossingen die bij uw situatie passen. Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke hulp, zoekt naar een baan, zich eenzaam voelt, schulden hebt of vragen heeft over de opvoeding van uw kind.

De Sociale Dorpsteams helpen u en denken met u mee. Wij nemen het niet van u over, u blijft altijd zelf aan het stuur. Dat vinden wij erg belangrijk. Onze medewerkers weten veel van onderwerpen als jeugdhulp, opvoeding, welzijn en ouderenzorg. En ze hebben veel kennis over lokale vrijwilligers en organisaties.

U krijgt een afspraak met een medewerker die de juiste ervaring heeft voor uw situatie. Als het nodig is zorgen wij dat u extra hulp of ondersteuning krijgt. We helpen u ook als de afgesproken hulp of ondersteuning niet op gang komt. Alle situaties zijn uniek, dus u krijgt hulp die bij u past.

Logo van Samen op de Heuvelrug

Stichting Sociale Dorpsteams is een onafhankelijke organisatie die in opdracht van de gemeente de zorgtaken gemeente Utrechtse Heuvelrug uitvoert.

Kom langs bij een inloop

 LocatieInloop
Amerongen/OverbergAllemanswaard, Allemanswaard 51Dinsdag van 14.00 - 16.00 uur
DoornCultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2Donderdag van 10.00 – 12.00 uur
Driebergen-RijsenburgBibliotheek, Hoofdstraat 164Woensdag van 10.00 – 16.00 uur
LeersumDe Binder, Hoflaan 29, The CloudWoensdag van 14.00 – 16.00 uur
Maarn/MaarsbergenDe Twee Marken, Trompplein 5Maandag van 14.00 – 16.00 uur