Zeven pluspunten

Groei, ontwikkel en maak het verschil in Utrechtse Heuvelrug! Lees onze zeven pluspunten en misschien word jij onze nieuwe collega?

1. Maatschappelijk relevant werk

Onze organisatie staat midden in de samenleving. Dienstverlenend, omgevingsgevoelig, verantwoordelijk, samenwerken en zelfreflectie zijn onze kernwaarden. Je werkt voor en samen met inwoners, ondernemers en andere partners in onze gemeente en de regio. Participatie is bij ons geen loze kreet. Je werk is zinvol en draagt bij aan de samenleving in onze dorpen.

2. Fijne en collegiale werksfeer

In onze organisatie is een informele, open en collegiale werksfeer. Onderling kennen, collega's zijn behulpzaam en staan open om van elkaar te leren. Er is veel saamhorigheid en ruimte voor jouw inbreng, je kunt écht iets toevoegen. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om samen leuke dingen te doen: samen wandelen op de mooie Utrechtse Heuvelrug of een kerstborrel.

3. Persoonlijke ontwikkeling en werk-privé balans

Je ontwikkelen en je kansen grijpen kan bij ons met uitstekende opleidingsmogelijkheden, een 'in huis'-coach en loopbaanadvies. Vitaliteit en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk: hybride werken, flexibele werktijden, tijd- en plaatsonafhankelijk werken en beleid dat aansluit bij jouw levensfase. 
 

4. Netwerkorganisatie

We zijn een netwerkorganisatie die midden in de samenleving staat. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. In de organisatie en daarbuiten. Iedereen heeft zijn eigen talenten en specialisme en we hebben elkaar nodig. Ook binnen de organisatie werken we met integrale projecten en programma’s.

 

5. Goede arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een prima salaris, een uitstekende pensioenregeling, goede verloffaciliteiten en een Individueel Keuze Budget (17,05% van je maandsalaris). Onze reiskostenregeling stimuleert duurzaam reizen extra met een fietsregeling en OV-vergoeding. Wie deels thuis/elders werkt, krijgt een laptop, telefoon, inrichting van je thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding.
 

6. Uitdagende vraagstukken

Als lokale overheid werken we in een regionaal verband. Onze organisatie heeft diverse uitdagende projecten zowel lokaal als regionaal. We werken opgavegericht waardoor er kansen zijn om je verder te ontwikkelen en je expertise breder in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan: programma duurzaamheid, voorzien in woningbehoefte, opvang van vluchtelingen, ondertunneling Maarsbergen en een intake- en omgevingstafel.

7. Een mooie (werk)omgeving

Ons moderne en duurzame kantoor staat midden in Doorn in een bosrijke omgeving vlakbij winkels en horeca. Aan de rand van Doorn is onze gemeentewerf met eigentijdse kantoorruimten. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.