Idverde heeft haar aanlegwerkzaamheden half april 2023 afgerond. Er zijn ook geen inloopspreekuren meer in de keet op woensdagmiddag. Alleen voor vragen over de nazorg van de bomen kunt u nog contact opnemen met Idverde door te mailen naar herstelplan.valwindschade@idverde.nl of te bellen/appen naar 06 26 05 93 69.

Voor vragen over het vervolg van het project kunt u contact opnemen met de gemeente (Christiaan Vink) via (0343) 56 56 00.

Geestelijke hulp nodig

Via uw huisarts of huisartsenpost kunt u in contact worden gebracht met de GZZ.

Geestelijke verzorging vanuit het Centrum voor Levensvragen

Andere hulp na crisis

Sociale nazorg

Heeft u last van de gevolgen van de valwind? Blijf hier niet mee rondlopen en neem contact op met uw huisarts. Of neem contact op met de Sociale Dorpsteams(externe link). Zij denken met u mee en zoeken met u naar een oplossing die bij uw situatie past. 

Rechtsbijstand

Alle verzekeringen zijn anders en hebben andere voorwaarden. Bent u er niet uitgekomen met uw verzekering en heeft u behoefte aan juridisch advies? Inwoners uit onze gemeente kunnen gratis terecht bij deRechtswinkel Utrechtse Heuvelrug.(externe link)

Elke woensdagavond kunt u terecht bij het spreekuur van de Rechtswinkel in het Cultuurhuis, Kerkplein 2 in Doorn van 19.30 tot 20.30 uur. Een afspraak duurt maximaal 15 minuten. Geef vooraf aan dat u gebruik wilt maken van het spreekuur via info@rechtswinkelheuvelrug.nl.