Samen voor elkaar in Doorn

HOME  |  Doorn  |  Samen voor elkaar in Doorn

Samen voor elkaar in Doorn

In elk dorp wil de gemeente de leefbaarheid en de sociale samenhang vergroten door dorpsgericht te werken. Hierbij staan lokale wensen en mogelijkheden centraal. Daarom heeft elk dorp een dorpswethouder en dorpscoördinator. De dorpswethouder vertegenwoordigt het college in het dorp en is aanwezig bij belangrijke momenten in het dorp.

De dorpscoördinator is het gezicht en het aanspreekpunt van de gemeentelijke organisatie in uw dorp wat betreft dorpsgerichte activiteiten, zorgt dat signalen uit het dorp op de juiste plaats terechtkomen en bewaakt de voortgang ervan. Voor uw dorp is dat Harry van Dijk. Hebt u een vraag over de activiteiten in uw dorp, wilt u een gesprek met de wethouder of de dorpscoördinator, of wilt u een aanvraag indienen voor het dorpsbudget? Vul dan het contactformulier dorpscoördinator Doorn in.

Heeft u een vraag over zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien of werk en inkomen? Vul dan het contactformulier Sociaal Dorpsteam in.

Om de plannen uit te voeren is het Dorpsnetwerk Doorn op zoek naar vrijwilligers, jong en oud. Voor informatie, een goed idee of met vragen kunt u mailen naar dorpsnetwerkdoorn@gmail.com

Top
Feedback?